KIRKLARELİ / MERKEZ - Bilal Yeşen İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Kızılay haftası kapsamında kızılay dan okulumuza ekipler gelerek öğrencilerimize konferans salonunda bilgilendirmeler yaptı, ardından okul bahçemizde öğrencilerimiz ile birlikte çadır kurdular.

Ekm

13 Ekim Afet Riskleri Azaltma günü kapsamında okulumuzda tatbikatlarımızı yaptık. Okulumuz Sosyal Blgiler öğretmeni Dilek BİLGİÇLİ ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Ekm

Kırklareli Üniversitesi Tarih bölümünden sayın Prof.Dr. Faruk DOĞAN hocamız "100. yılında Cumhuriyetimiz" konulu konferansta okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile buluştu. Sayın hocamıza teşekkür ediyoruz.

Eyl

"Mevlid-i Nebi haftası"kapsamında okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Merve AKŞİT ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile Peygamberimizin doğum yıldönümünü ve Mevlid Kandilini kutladık.

Eyl

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi sayın Prof.dr. Seçkin YAVUZDOĞAN hocamız okulumuz öğrencileriyle buluştu. Bizi kırmayıp etkinliğimize katılan sayın hocamıza çok teşekkür ederiz.

Eyl

Lise hayatlarında öğrencilerimize başarılar dileriz...